resim
Iosif Rotariu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Romanya
  • 22
    --- alıntı ---

    galatasaray'ın eski futbolcusu rumen iosif rotariu, bu gece oynanacak galatasaray-cluj karşılaşması öncesinde görüşlerini rumen basını ile paylaştı. ülkenin tabloid gazetelerinden libertatea'ya bir röportaj veren rotariu, cluj takımının istanbul'da kazanmasına fazla şans tanımadığını söyledi.

    ‘görevimiz tehlike' filminin ismini kullanarak rumen ekibinin istanbul'da işinin ne kadar zor olduğunu açıklamaya çalışan eski rumen milli futbolcu, "türkler şu anda çok da iyi durumda değil, grupta sıfır puanları var. ancak cluj'a baktığınızda onlar da oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyorlar. galatasaray'ın braga'ya yenildiği maçı bir yol kazası olarak görüyorum. bence bu maçta yenilecek bir oyun oynamamışlardı.

    dolayısıyla cluj'un işinin çok zor olduğunu düşünüyorum. geçtiğimiz hafta romanya'nın deplasmanda türkiye'yi yenmiş olmasını ölçü olarak almamalıyız. baktığınız zaman galatasaray'ın 8 oyuncusu milli takıma çağrılırken, cluj'dan hiçbir oyuncunun romanya milli takımında olmadığını görüyorsunuz" dedi.

    taraftara dikkat

    1990-92 yılları arasında iki sezon sarı kırmızılı formayı giyen ve 1 yıl da kaptanlık pazubandı takan rotariu, türk telekom arena'daki tribün atmosferinin de cluj'u oldukça zorlayacağı uyarısında bulundu, "deplasmandan alacağı bir galibiyet cluj için gruptan çıkma yolunda dev bir adım anlamına gelir. ben de kazanmalarını isterim ancak galatasaray'ın çok büyük bir avrupa tecrübesi var. ayrıca oldukça fanatik bir taraftar kitlesine sahipler. işleri oldukça zor" şeklinde konuştu.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın