• 105
    cok sabirli oynamaliyiz coook. taraftarimiz da ayni oranda sabirli olmali ve takimi ateslemeye yonelik hareketlerde bulunmali. illa okuz gibi bagirmana da gerek yok ustelik... tartismali bi kararsa hakemi baski altina alirsin, ufak bir hamle yapan karsi takim furbolcusunu baski altina alirsin ya da ne bileyim top onlarda oldu mu islik, bizde oldu mu ugultu seklinde bagirirsin. burdan anlatmasi zor ama epl izleyenler gayet anlamistir ne soylemek istedigimi. taraftar sabirli olmali, futbolcular sabirli olmali, terim sabirli olmali, yani sabir sabir sabir. kazanmanin yolu bu bence.

    takim kadrosu hakkinda ahkam kesmeyi sevmem ama oyle haldur huldur saldirirsak braga macindan farki olmaz bu macin. sunu unutmamaliyiz; karsidaki takim ne kadar dengimizde olmasa da, belli bir karakteri ne bilim savunma anlayisi var. burdaki turkiye romanya macini dusunun. o kadrodan hangi oyuncuyu almak isterdiniz takiminiza? ben cevap vereyim; 0 yaziyla sifir oyuncu... amma velakin sezar'in hakki sezar'a. adamlar iyi savunma yapiyor ve bi punduna getirip golu buluyorlar, bulamadi mi da amenna amk. 1 puan cl'de deplasmandaki bir takim icin her turlu basaridir.

    bu bizim en azindan sampiyonlar ligi icin en azindan olum kalim savasidir. kazanirsak grup heyecani yeniden baslar (manchester'in braga'yi yenecegini varsayarak soyluyorum). onun icin ne yapip edip kazanmamiz lazim. oyle 3-0, 4-0 da kazanma. yarim sifir olsun bizim olsun anasini satim.

    sozun ozu bizim icin cok zor gecicek olan mactir. kirilma noktasidir ve sezonun en onemli maclarindan birine cikiyoruz bu kesin. galatasaray zoru sever diyerekten bitiriyorum yaziyi. ne soylenilse bos cunku...

    konsantrasyon !!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın