• 144
    an itibariyle cezalı yazardır.

    taraftarlık farklı bir şey. her bireyin farklılıklarının zenginlik olduğunu bilelim.

    nihat doğan'da galatasaray'lı halim abi'de. birini pegasus'un önüne koy diğerini güney'in. her ikisi de eminim son ana kadar gereğini yapacaktır. ancak karakterleri çok farklıdır ve dünya görüşleri de. mesele ortak noktamızın galatasaray olması.

    halim abi sağlam galatasaray'lı. galatasaray için elini değil başını taşın altına koyacak kadar galatasaray'lı.

    görüşü sebebi ile hakareti hak etmemekte, şayet geri zekalı diye yazdığı bir yazı sebebi ile ceza aldı ise büyük hata. geri zeka lafında sorun yok. alınanlar dava açsa kaybederler.

    fatih terim'i baros sebebiyle eleştirmesi ise kendi kişisel fikri. baros ve fatih terim konusunda aynı fikirde olmadığım ancak değerli bir kişidir kendisi. asy arena'da çevremizde oturan taraftarlarla da dost olduk onlardan biri de fatih hoca'yı sevmiyor, ancak her oyuncu değişikliğinde soruyorum ve altını çiziyorum, bak hoca maçı almaya oynuyor diye ona da ayar veriyorum. fatih hoca çocukluğumun kaptanı o zaman da seviyordum şimdi de. fatih hoca çok özel biri benim için.

    yüz yüze tanışmasak da, sadece yazılarından ve arada özel mesajlarından tanısam dahi halim abide öyle.

    not; niye ceza aldığını bilmiyorum. ancak bir hafta yokum kendisinin, tüm cezalı cezasız galatasaray aşıklarının bayramını şimdiden kutlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın