• 522
    artık 2016'ya hazırlandığımıza göre emre belözoğlu, hamit altıntop ile bu saatten sonra ilerlemenin pek anlamı yok. bu oyunculara üstün hizmetleri nedeniyle teşekkür edilmeli. ek olarak egemen korkmaz, hakan balta, umut bulut'tan da verim beklemek çok da mantıklı değil. ara not olarak, bu oyuncuların milli takımı bırakmaları kulüp kariyerleri için ihtiyaç duydukları ekstra enerjiyi onlara sağlayabilir.

    ana kadroda ne kalıyor peki? her yerde "o jenerasyon bitti artık, elimizde o kadar iyi oyuncular yok" diyorlar. külliyen yalan. müthiş bir kadromuz var. problem bu kadroyu yönetenlerde.

    kaleci pozisyonunda volkan senelerce oynar, oynamazsa arkasında sinan bolat ve onur kıvrak gibi gencecik taş gibi iki kaleci var.

    sağ bekte gökhan gönül devam ediyor. serdar kurtuluş antepte bir çizgi tutturdu. sol bekte hasan ali kaldırım bence iyi bir futbolcu olacak. ismail köybaşı sakatlığını düzeltip geri dönünce iyi bir alternatif olacak. stoperde ömer toprak, semih kaya, ve serdar aziz bence gelecek için umut veren, atletik, ayağı düzgün, sağlam ve çok genç adamlar.

    orta sahanın merkezinde inanılmaz bir bolluğumuz var. nuri şahin, selçuk inan, mehmet topal gibi en üst seviyede üç tane taş gibi oyuncumuz var. bunlara ek olarak alttan gelen soner aydoğdu, alper potuk, mehmet ekici, necip uysal gibi gençler var ki en az 2-3 tanesi bu ligin üst seviye oyuncularından olacaklarını şimdiden gösterdiler.

    kanatlarımızda arda turan zaten takımın yıldızı. emre çolak gelecekte iyi bir oyuncu olacak bu belli. trabzonspor'lu yasin öztekin çıkışta. gökhan töre belki şu an ortada yok ama büyük bir yetenek. kerim frei, sercan sararer, tunay torun belki şimdi için olmasa da ilerisi için umut veriyor. caner erkin temposuyla milli takımda yararlı olabilecek bir oyuncu.

    forvette burak yılmaz "golcü". mevlüt erdinç yıllardır kendini kanıtladı, fizik olarak müthiş bir adam. mustafa pektemek, cenk tosun, muhammet demir gibi çok iyi gençlerimiz var.

    bıraksınlar bu hikayeleri. gelecek için taş gibi bir kadro var elde. tek problem futbolu yönetenlerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın