• 128
    galatasaray tribününün bu halde olmasının, yok olmaya yüz tutmasının en büyük sorumluları kendileridir.

    hepsi iyi niyetlidir, üretkendir, tribüne en lazım olanlar da şüphesiz yine kendileridir burada ben dahil kimsenin şüphesi yok sanırım.

    ancak yıllardır ve yıllardır her geçen gün kötüye, cahilliğe ve tekdüzeliğe giden ultraslan'ın yanında durarak onların can simidi olma görevi üstlenmişlerdir, üstlenmeye de devam etmektedirler. ultraslan, abazalığını ve bilmezliğini uni sayesinde örtpas edebilmekte, ben böyle düşünüyorum. çünkü ultraslan'ın kendisi diye tabir ettiğimiz, ömer abilerinin, sebo reislerin mahalleden topladığı elemanlardan fazlası değil. buyrun;
    http://www.youtube.com/watch?v=V4rWPMqfNVQ
    http://www.youtube.com/watch?v=RSfY1X9CGcA
    bunlardan ayrı ultraslan forumda iki gün takılsanız bu adamların kafa yapısını zaten anlıyorsunuz, iğreniyorsunuz.

    ünili kardeşlerime, ağabeylerime sesleniyorum. siktir edin şu ultraslan'ı.. galatasaray'ımıza yük oluyorlar, önümüzü kapıyolar.. fenerbahçe taraftarı aldı başını gitti, çarşı aldı başını gitti.* bizse her geçen gün güçsüzleşiyoruz, git gide yok oluyoruz..

    bir sene bırakın şu ultraslan'ı bir de uzaktan izleyelim siz olmadan ne bok yiyorlarmış.. iddia ediyorum, siz olmadan hepsi kaybolur giderler.. konuşuruz yönetimle, doğu üst kombinelerine öğrenci indirimi talep ederiz. sil baştan yeni bir sayfa açarız.. galatasaray tribünü geri döner beyler, hep birlikte geri döneriz.

    bu iş size bakıyor beyler. bu hayatta en çok galatasarayı sevdiysek, onun size, bize her zamankinden çok ihtiyacı var. teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın