resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 722
    bu adamın golcülük sezgileri filippo inzaghi ile yarışır, çok ciddiyim. topsuz alandaki pozisyon bilgisi bir golcü için muazzam, tam bir fırsatçı. süper lig sistemine en uygun tipteki adam, ideal bir karambol golcüsü. ek olarak müthiş bir enerjisi ve pres gücü var. hızı ve topla katetme özelliği rakip defansı karıştıran, gerçek anlamda yoran bir oyuncu.

    şu an takımdaki en iyi kafa vuruşu becerisine sahip forvetimiz, ayrıca pek kullanmasa da uzaktan sert ve etkili şutlar çıkarabiliyor.

    fakat son vuruş bazındaki top tekniği vasat, hatta kimi zaman kazma bile oluyor, topa beraber yetenekli bir golcü değil. bu yaşından sonra kendisine ne kadar ne eder bilmiyorum ama kendisini birazcık dahi olsun "golcü" kimliğine oturtursa, johan elmander ile alır yürürler...

    burak yılmaz etkinliğini göstermek için birçok faktöre ihtiyaç duyuyor, takım ve rakip bazında, lakin umut bulut öyle değil, bulunduğu kabın şeklini alıyor, en almaya çabalıyor, görüyorum bunu...

    karakter olarak da tam fatih terim'in en sevdiği tarzda, asker gibi, verilen görevi ifa eden... şu zor zamanlarda burak yılmaz'ı yontmak yerine umut bulut'u daha etkin kullanabiliriz diye düşünüyorum. burun murun kıvırdık ama ilk geldiğinde, harbiden kendisi olmasa yan basarmışız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın