resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1817
    19 ekim 2012 gençlerbirliği galatasaray maçı sonrası, sözlükte bir tek temiz yeri kulak arkası kalmış oyuncumuz. son 3-4 yıldır hayatımızda olan bir futbolcu emre. ilk tanıdığımız yıllarda, hatta a2 zamanlarında falan top tekniğiyle, baya umutlanmıştık. sonra tabi takımlarımızın da kötü sezonlar geçirmesiyle bir türlü geliştiremedik, uzun süreler forma da alamadı, lakin tam herkes 'yine altyapıda çok övülen oyuncumuz kaybolup gitti' derken, geçen sezon fatih terim'in takımında kilit adamlardan biri haline geldi ve gayet iyi bir sezon geçirip şampiyonlukta pay sahibi oldu. bu sezona da iyi başlayıp ilk 2-3 maç üstüne koyunca, şahsen çok sevinmiş ve bu çocuk bu yıl iyice hazır hale gelecek diye düşünmüştüm.

    fakat bu noktada her yetenekli türk futbolcusunun en büyük problemi çıktı ortaya. malesef istisnasız, 2 yıl üstüste iyi oynayan, üstüne kata kata giden bir oyuncu yok memleketimizde. ya sakatlanır, ya şımarır, ya başka işlere takılır, ama hiç bir şekilde 2 yıl bomba gibi gitmez. gerçi geniş bakınca, 2 yıl üstüste iyi giden futbol takımı bile yok ya neyse..

    gelelim taraftarımızın saçmalıklarına. ortamız yok anasını satıyım, iyiyse 'barcelona'ya koy oynar' yorumları, kötüyse 'zaten ben demiştim, bok gibi oyuncu' eleştirileri. adamın bu yıl oynadığı kötü futbol, neden geçen sezon şampiyonlukta yaptığı katkıları götürüyor, unutturuyor anlamıyorum. çok mu zor bilader, şu an çok kötü durumda demek. illa 'geçen seneden beri yetersizdi, ben demiştim o oynarsa 3 yeriz, barış özbek'ten kötü futbolcu' demek mi gerekiyor ? o kadar saçma şeyler geliyor ki aklımıza adam kötü form durumundayken, vay efendim sırf başkalarıyla yakın ilişkisi var diye oynuyormuş, vay anasını.. tesadüfen bugün yazma gereği duydun bunu madem biliyordun da öyle mi? yarın öbür gün form tutup iş yaptığında da başkaları gelip size laf atıyor, 'ben demiştim bu çocuğa güvenilmeli diye, bazılarına kapak taktı' yazıyor, sonra kavga gürültü, galatasaraylı galatasaraylıyla kapışıyor. yazık günah yemin ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın