• 2610
    maalesef ki medyanın gazına inanılmaz gelen taraftar grubu neden mi ?

    sezon başında özellikle fener medyasının rüya takım diye şişirmesi, her bölgede alternatifler var işte yok 2 tane 11 çıkar bu takımdan 2 onbir de şampiyonluğa oynar falan. ne şampiyonluğu abi ? tamam iyi bir kadromuz var ama gördük işte avrupada. bu ülkenin en iyi takımı galatasaray. ama biz bile avrupada kıçı kırık bi bragaya yeniliyoruz. çünkü avrupada oynamasını bilmiyoruz.

    kadromuz kesinlikle çok iyi braga ve clujdan. ama olmuyor işte adamlar* avrupada oynamasını biliyor, 3 pozisyon 2 gol ve deplasman galibiyeti. biz uzun zamandır böyle galibiyet alabiliyor muyuz ? hadi galatasarayı geçtim hiç bir türk takımı kendi sahasına organize şekilde kapanıp hızlı hücumlarla deplasmanda galip gelemiyor, çünkü avrupada nasıl oynanacağını bilmiyoruz.

    başımızda avrupada nasıl oynanacağını bilen bir hoca var evet, ama sahanın içinde furbolcular var. en güvendiğimiz adam selçuk inan bile kayıplarda avrupada. mesela manchester ve braga maçında yakaladığımız pozisyonların aynısnı rakip yakalasa bize en az 3 atar giderlerdi. ama biz atamıyoruz işte sorun orda. bu da zamanla avrupada oynadıkça çözülecek bişe. yani zamandan kastım bir dahaya burak yılmazın ayağına o top geldiğinde bir daha öyle bir top gelmiceğini bilip vuracak topa öyle diyim.

    neyse rüya takım mevzusuna bi daha girim. arkadaş sende selçuk inan sakatlansa veya felipe melo, yerine en az onun kadar katkı verecek adamın var mı ? yok !
    ujfalusi sakatlandı, en az onun kadar takıma liderlik yapan, takımı ateşleyen lider bir oyuncu var mı ? yok ! *

    e bu nasıl rüya takım amına koyim ? bugün felipe melo sakatlansa yerine yekta kurtuluş oynicak, yada işte hamit ortaya çekilip kanatta aydın olacak. aydın yılmaz'dan bahsediyorum.. son zamanlarda maçlara kurtarıcı olarak giren futbolcumuzdan. kötü oynamıyor kabul ama sahaya kurtarıcı olarak girecek oyuncuda değil. son olarak yerden yere vurulan bu sezonun transferlerinide değerlendirip yazımı sonlandırağım.

    hamit altıntop : ben bu adamın neler yapabileceğini deplasmanda oynadığımız manchester maçında gördüm abi, o yüzden rahatım. üzerinde bi durgunluk var onu atlattığında oda rahatlicak. kolay değil 2 yıldır top oynamayıp bu sezon direk yüksek tempodan başlamak. biraz zaman

    noureddine amrabat : yetenekli, hızlı ve vücudu sağlam. yani kendini topla rakip arasına koyup çok rahat adam geçebiliyor ve dikine çabuk gidebilen bir oyuncu. şutlarıda fena değil. sadece büyük takımın disiplinine ve galatasarayın oyun düzenine alışması gerek. kumaş iyi, fatih terim o kumaşı iyi değerlendirebilirse buralar entry dolar.*

    dany nounkeu : dünyanın en hızlı stoperleri sıralamasında heralde ilk 5'e rahatlıkla girer ve bir stopere göre çok iyi bir top tekniği ve soğuk kanlılığı var. tek sorunu hamle zamanlaması ve pozisyon bilgisi. bunlarda semihle beraber oynadıkça çözülecek sorunlar. açıkcası ben çok güveniyorum dany'e. bi sakatlık falan olmazsa önümüzdeki 5 yıl banko oynar stoperde.

    burak yılmaz : son 2 sezonda 50'nin üzerinde gol atmış ve bu sezona 6 maçta 5 gol atarak girmiş forvet. bu tanımı milan baros için yapıyor olsak herkes zevkten 4 köşe olurdu. ama nedense galatasaray taraftarında burak yılmaz'a karşı bi önyargı var. hala medyanın gazına gelip vasat futbolcu diyen mallar bile var. sahip çıkmamız gerekiyor. adı burakhos yılmazos olsa '' çok iyi topcu almışız yaa şuna bak dünya klasmanında bir forvet !! '' derdi herkes. ayıptır gaza gelmeyin

    umut bulut : 6 golü var şu an ve ligin en golcü futbolcusu konumunda. umarım sezon sonu bonservisini alırız kısıtlı yeteneklerini çalışma azmi ve hırsıyla birleştirmiş bir forvet umut. her takımda bulunması gereken türden.

    cris : 1 sezonluğuna stoperde alternatif olması için alınmış futbolcu. burda oynayacağı maksimum 20 maçtı. bu hantallıkla onuda oynayamaz. öyle methiyeler dizmeye gerek yok, sezon sonu yolcu.

    furkan özçal : bedava olduğu için transfer edildi yani galatasaray takımı gidip furkan özçal için kayseriye normal şartlarda bonservis ücreti vermezdi. bakalım, genç yetenekli bir oyuncu. olursa çok sevinirim ama olmazsa da öyle üzülmem yani.

    bu kadar sanırım. dediğim gibi medyanın gazına gelmeyin galatasaray taraftarı bu takım iyi fakat bu sezon şampiyonlar ligi grubunda 3. olup uefaya gidersekte benim için başarıdır. çünkü 6 yıl sonra ilk defa bu arenadayız. bunları göz önünde bulundurup yorum yapın. bide medyatik futbolcularımızı* basına ve diğer taraftar gurublarına yem etmeyin. bu saydığım 3lü ligin 2. devresinde ligin tozunu attıracak üçlüdür. ve türk futbolunun en önemli oyuncularındandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın