resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1798
    19 ekim 2012 gençlerbirliği galatasaray maçıni kaybetmemizin asil sebebi. yok orta sahanin en iyisiymis, yok yetenekliymis. kendisine hicbir zaman guvenemedim. hep bir hata yapacakmis gibi hissediyor insan. zihin olarak eksilerde. normalde mac icinde ufak tefek kufurler olur ama bugun ilk defa cok agir kufur ettirmistir. oyle boyle degil. normalde "hassiktir ya, yapma amk, senin vuracagin topu sikeyim" gibi kufurler edilirken en fazla, bugun istemeden de olsa ailesine gitti kufurler. hic kusura bakmasin. bu zihniyet ile daha cok kufur yer. simdi dusununce pisman oldum tabi ama sinirim gecmedi.

    mac icindeki sut/pas yanlislarina girmiyorum. 2. golu yedigimiz pozisyona donelim. 1-0 geriye dustugumuz macta gol atmamiz neredeyse imkansiz gibi gorunurken art arda 2 gol bulmusuz, kontraya cikiyoruz, belki 3'u bulacagiz, top emre'de, orta sahayi henuz gecmis... emre ne yapiyor? dikine gitmek varken, rakibi dengesiz yakalamak varken, rakibine faul yaptirmaya/almaya calisiyor. nerede? orta sahayi gecer gecmez. bunu unutmayin. hakem yiyor mu? yemiyor. emre efendi guya sinirlenerek gidip rakibe faul yapiyor. nerede? ceza sahamiza yakin sayilabilecek bir bolgede. o top ne oluyor? gidip gol oluyor ve takim tam toparlanmisken yeniden cokuyor. iste turk futbolunun zihniyeti bu! bu kadar dusuncesiz futbolculara sahibiz. lan amk orta sahada faul aldirmaya calisirken gidip kendi ceza sahana yakin bolgede faul yapmak icin hangi samani yiyorsun? hic unutmam, ali turan bir bjk macinda holosko'yu orta sahadan takip edip mucadele ede ede ceza sahasinin cizgisine kadar indirmisti, ceza sahasina girince de faul yapip penaltiya sebep vermisti. bence emre'nin pozisyonundaki aptalliktan pek bir farki yoktu.

    tek mac ile futbolcu asmak niyetinde degilim. sadece hamit'in dediklerinin ne kadar dogru oldugunu bir kez daha gorduk. akhisar'a gol atinca kral olunmuyor emre efendi. gece sezon kiralik gonderilecekken ilk 11 oyuncusu yaptilar, ne cabuk gotun kalkti olum? 4 yildir fizigini zerre kadar gelistiremedin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın