resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1847
    fenerbahçe taraftarı gençlerin oynamasını ister ama gençlerden biri son 15 dakika oynasın maç dönmesin çoluğu çocuğu kurtarıcı olarak maça sokuyoruz bu ne lan böyle diye isyan eder.

    beşiktaş taraftarı gençlerin oynamasını ister oynadığı zaman destek vermek ister ama bir türlü ne genç yetenek bulurlar ne de onu doğru düzgün oynatacak hocayı.

    ama galatasaray taraftarı öyle değil genç futbolcuya her koşulda destek verir. ve o gençleri oynatacak hocaları da var.

    mesela geçen sezon * 3-2 kazandığımız beşiktaş maçında semih kendi kalesine gol attı eyvah dedim semih'e kızacaklar maç sırasında kimse semih'e ağzını açıp tek kelime laf etmedi. hala aydın'a genç yetenek diye abi olacak bu çocuk biraz daha şans vermemiz lazım diyen adamlar var. bu galatasaray taraftarının genç futbolcu sabrının en güzel örneği.

    ama burada bakıyorum semih bir kaç maç yedek oynasa ne olacak, semih çok hatalı oynuyor diyorlar üzülüyorum. kesinlikle onlara arsız, yüzsüz demek doğru bir şey değil. hatta insanlara düşüncelerinden dolayı arsız, yüzsüz diyenler dediği şeylerin ta kendisidir. ama galatasaray taraftarı bu değil galatasaray taraftarı eğer semih'in olacağını düşünüyorsa öyle 2-3 maç kaybettik diye ipini kesmez aksine daha fazla destek verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın