resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1836
    semih için henüz avrupa standardında değil diyenler kıtanın hangi bölümünden bahsediyor anlamadım ama zaten sözlükte kimsenin kendisini an itibariyle carles puyol ya da alessandro nesta' yla kıyasladığını sanmıyorum. kaldı ki bu çocuk türktür ve ülkemizde yabancı oyuncu sınırlaması vardır, ekonomik dengeler vardır, ayrıca pique'ye gel dediğinde de koşarak gelmiyor türkiye'ye.

    kendi alt yapımızdan çıkan çok az paralara oynayan arma sevdalısı ve çok kaliteli kumaşı olan ve an itibariyle türk pasaportu taşıyan en iyi defans olduğu gerçeğiyle hala kendisine nasıl sallanıyor inanamıyorum, bu çocuk ki "bülent korkmaz'ın 3 numarasını henüz giyemem, çok erken" diyecek kadar mütevazi, karakterli ve çalışkan bir insandır.

    bu adam 2 sene sonra avrupa'nın dev kulüplerine gittiğinde ya da teklif geldiğinde kıymete biner de neyse. biraz değerlerimize sahip çıkın, barcelona valdes'i kaleci yapmak için 10 yıldır uğraşıyor, kaç kupaya mal oldu belki barça için adamların parası da var ama tutup kaleci almıyor, ayık olun biraz...

    seni seviyoruz aslan parçası, geleceğin takım kaptanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın