• 515
    desteklemiyorum.

    görevi kazanmak olan futbolcu topluluğuna sırf 3 puandan 6 puana çıkacakları için verilmesi gündemde olan 60 bin doları kabul ettikleri için desteklemiyorum.

    mevcut jenarasyonun hiçbir şey başarmadan bu kadar havalanmasından ve inanılmaz bir egoya sahip olmasından dolayı desteklemiyorum.

    sözüm ona 3 büyükler dışındaki takımların dışındaki futbolcular baskı altında oynamadıkları ve avrupa tecrübesi olmadığı için milli takıma seçilmezken, almanya 2. liginde oynayan sercan sararer'in banko 11 oynamasından dolayı desteklemiyorum.

    türk futbolunu dev aynasında göstermek isteyenlwer yüzünden desteklemiyorum. gerçeklerle yüzleşip macaristan ve romanya seviyesinde bir takım olduğumuzu söylemedikleri için desteklemiyorum.

    türk futbolunu yönetenler yüzünden desteklemiyorum. şunu da eklemeliyim "her camia hakedildiği şekilde yönetilir. bizim futbol camiası da maalesef bunu hakediyor. yıldırım demirören futbolumuzun halinin aynasıdır.

    türk futbolu üzerine radikal kararlar alınmadıkça desteklemiyorum.

    desteklemek zorunda da hissetmiyorum. guus hiddink zamanındaki milli takım daha gerçekçi ve konumunu bilen bir milli takımdı ve destekliyordum. şimdi ise rakibi hollanda olarak görenler kendilerini kandırdığını umarım görmüşlerdir.

    tekrar bu vesileyle, her ne kadar sahadaki oyununu beğenmesemde, en azından futbolumuzla ilgili bir takım gerçekleri yüzümüze vurduğu için teşekkürler guus hiddink.
App Store'dan indirin Google Play'den alın