• 503
    hele bi toplanın beyler bayanlar milli takımı kurtarıyorum. bundan 10 yıl sonra değerimi anlayıp heykelimi dikeceksiniz. yaz kızım;

    1- şikeyi aklayan, bjk'yi batıran, 2 kelimeyi bir araya getiremeyen tüpçü futboldan uzaklaştırılacak. mümkünse ülke sınırları dışına gönderilip ülkeye giriş yasağı getirilecek. adam futbolumuzu o kadar ilerletti ki görülmüyor artık.

    2- tff başkanlığına trabzon'a verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür edip sabaha bırakılmadan şenol güneş getirilecek.

    3- abdullah avcı: senin ibb'den ve milli takımdan barca yaratma hayalini sikeyim. lan amk salağı en basitinden madem barca diyon yerli xavi nerde amk? göksel gümüşdağ'ın ve menajerlerin kuklasından daha fazlasını beklemek hata.

    4- fener götü kurtarsın diye 2012 avru kupasına gitmemek için milli takımı satışa getiren volkan-emre ve gökhan gönül'e milli takım kapıları sonuna kadar kapanmalı. onur var amk. neyse hepsini yapamazsak gökhan tövbe ederse gelsin oynasın. kalede rüştü bile oynar ayrıca.

    5- sen git şikeci ırkçı oç emre. senin amkoyım ben.

    6- bugünkü sakatlık yalanlarının hepsi gerçek olamaz. arda-gökhan-burak-selçuk-topal olayı iyice araştırılmalı, yalandan milli formadan kaçanların bileti kesilmeli. suçlular ülkece vatan haini ilan edilmeli.

    7- fatih terim sadece gazlıyoooooo yeaaaaa diyen yavşaklar taksim'de sallandırılmalı. terim zaten siksen gelmez.bunun için en azından geri kalan maçlar için nostradamustafa takımın başına getirilmeli. kabul etmezse hikmet karaman-ziya doğan-yılmaz vural 3lüsünün kombinasyonları teknik ekibe kazandırılmalı.

    8- mesut kaptırıldı diye her gurbetçi milli takıma alınmamalı. alacaksan al hurşutu. hurşut > (sercan+tunay) * 5 sad but true. ayrıca tunay ne abi. tunay diye futbolcu mu olur çocuklar mahalle maçında takıma almazlar.*

    9- sivaslı erman kılıç, kasımpaşalı adem büyük ve hüseyin kala gibi isimlerin karşısına geçip bugüne kadar milli takıma çağırılmadıkları için diz çökülmeli. yalvar yakar bir şekilde milli takıma kazandırılmalı.

    10- hakan şükür'ün götünün kılı > bütün yerli forvetler. bir daha ki resmi maçlar 5 ay sonra. 5 ay idman yapsın 6 maç en az 5 gol. sad but true.

    11- tuncay, sabri gibi mağlubiyeti asla kabullenmeyen adamlar takıma kazandırılmalı.

    12- köpek gibi koşup dalağı şişen engin; madrid ve lpool etiketiyle takımda olan nuri'den daha çok milli takımı hak ediyor.

    13- sergen yalçın ile at başı ile anlaşarak en az 2 maçın kazandırılması sağlanmalı.

    14- nolur nolmaz nöbetçi semih her şartta kulübede olmalı.

    15- maçtan önce en az 4-5 futbolcuya bülent korkmaz yüreği yedirilmeli.

    olursa brezilya olmazsa rio karnavalına kadar yolumuz var. bak yine sinirlendim. sizin kuracağınız milli takımı sikeyim ben gidiyorum.

    benim eyyorlamam bu kadar. beğenmezseniz en azından şunu yapın;

    http://e1210.hizliresim.com/12/j/f0d2l.jpg

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın