• 37
    kadro neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor:

    -7 eylül 2012 hollanda türkiye maçındaki görüntüsünden sonra hamit'in yine sağ bek olarak kullanılması hatadır. "ama macaristan, hollanda kadar etkili hücum silahlarına sahip değil" diyenlere sadece akşamki 90 dakikayı izlemelerini öneriyorum. hamit galatasarayımız'ın oyuncusu da olsa şu anda milli takımda olmayı hak edecek bir performans gösterebilmiş değil.

    -semih'in şu ana kadar başarılı bir oyun ortaya koymasına rağmen stoper ikilisini bozmak ve ömer-egemen'e dönmek de soru işaretlerini beraberinde getiriyor.

    -emre b'nin inatla milli takımda oynatılmasını anlayamadım, anlayamayacağım. ırkçılık gibi bir pisliğe bulaşmış oyuncu olması bir kenara elimizde nuri gibi bir yetenek varken inatla onu kullanmamak ve milli takımda geleceği olmayan emre'yi oynatmak kimsenin akıl erdiremeyeceği bir hareket. ayrıca madem geleceğin takımını kuruyoruz, artık nuri'yi de milli takıma alıştırmayı seçmeliyiz.

    -mevlüt, sochaux zamanında herkesin umut bağladığı, gelecekte önemli yerlere geleceğini düşündüğü oyuncuydu. fakat şu ana kadar nasıl bir katkı verdi de hem milli takıma seçiliyor hem de ilk 11 başlıyor anlamak güç. bu ülkede en iyi zamanlarında bile milli takıma seçilmemiş ümit karan ve necati ateş varken elle tutulur performanslar gösterememiş mevlüt'ün oynatılması büyük adaletsizlik örneği. bugün necati'yi milli takımın ilk 11'ine koysanız, eminim hiç kimse "neden necati?" diye bir soru yöneltmeyecektir.

    son sözüm, kazanırsak sevinmem, yenilirsek üzülmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın