resim
Sercan Sararer-Osuna
Takım:Hessen Kassel
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 137
    1-2 maç vaaay nidalarıyla izleyip 1-2 maç sonra "bi bok yok bu adamda" diye bir kenara attıklarımızdan.

    yeteneklerinden bir kesit için:
    http://www.youtube.com/watch?v=fky0_6MeZWs

    milli takımda 3 resmi maça çıktı. bu 3 maçta diğer oyuncular ne yaptı da sercan bekleneni veremedi? hamit, arda, burak, topal, caner, hasan ali nasıl oynadı da sercan tü kaka oldu?

    klasik hastalıklarımızdan biridir. her genç oyuncuya "yok ben bunda ışık görmedim" deriz abartıp "bundan milli takıma topçu olmaz" deriz mesela 2 maç kötü oynayınca da "ben demiştim"e gelir olay. üzücü.

    volkan'ın kaleciliğini, burak'ın golcülüğünü, arda'nın takım oyunculuğuna yatkınlığını geliştirmesi ne kadar zaman aldı?

    hepsini geçip tek bir şey söyleyeyim bu adamı hiç tanımamış olsak, adını duymamış olsak, sadece şu 1.30 dakikalık videosu için bile alınmasını isteriz. ideal on bire yerleştiririz falan. nazarımda dengesizliğimizin önemli örneklerindendir.

    sözün özünün özü yetenekli bir futbolcudur. topu alır dikine gider. boş alanlarda daha etkili olduğu doğrudur. ama adam eksiltir, içeri kat eder ters ayağı çok kötü değildir. gençtir* eksiklerini kapatmaması için sebep yoktur. hasan ali, gökhan gönül, sabri* 85 tane orta açar bi şey çıkmaz sercan 2 orta açar auuuuuw olur. 2 sene içinde ortalama üstü bir bundesliga takımına transfer olmazsa söylediklerimi afiyetle yiyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın