resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4700
    neden kadro dışı olduğu belli olmayan, futbolcuların tüm yeterlilikleri göz önüne alındığında galatasarayımızın kadrosundaki 1 numaralı golcü olan, profesyonelliğin gereği bir kere çıkıp başkanına hocasına takımına laf etmemiş(u: bir başkası bizim taraftarın da içinde olduğu kitle tarafından milli maç es geçilerek evine yollanmıştı) bazı taraftarlarca başka futbolculara olan sempatileri nedeniyle kendisine yoğun nefret oluşturulmuş profesyonel futbolcumuzdur.

    bence bu problemim çözümü nasıl olsa sene sonunda göndereceğimiz ve 1 yabancı kontenjanını kaplayan bu adamın sözleşmesini, geri kalan dönemde alacağı paranın ne kadar altını kabul ettirebiliyorsak verip göndermek. sonuçta geri kalan sürede 2 milyon euro alacak ve kullanılmayacaksa verilir 1.5 milyon euro gönderilir, yerine iyisinden bir sol bek alınır ve sezonun geri kalanı kurtarılır. aynı şey yapılabilecek bir başka oyuncu için(bkz: albert riera)

    gönderilememesinin altında ekonomik sebepler yatıyor olabilir. belki bonservisinde temlik vardır kimbilir. kulüp bonservisleri varlık* olarak gösterdiğinden gönderme opsiyonunu kullanamıyordur.

    ancak her ne olursa olsun kendisine yapılan da kendisinin yaptığı da adına profesyonellik denilen lanet şeydir. ben olsam oynatırım. hoca farklı düşünüyor. hocaya saygımız sonsuz olduğundan gitmesini isterim. konu hakkında herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

    saygılar sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın