resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 613
    milli takımımızın genç yeteneği. henüz 24 yaşındadır ve önünde upuzun yıllar vardır. türk futbolunun wonderkid'idir. henüz bu genç yaşında milli takıma çağrılmakta ve futbolunun en verimli dönemini yaşayan orta yaşlı abisi* emre belözoğlu kaptanının gelecekte yerini doldurmak adına en güçlü aday olarak gösterilmektedir. hatta dakika 80'de 85'te falan onun yerine oyuna dahil olup, bize duygusal anlar yaşatmaktadır. bu oyuncu değişiklikleri, bizlere bir yandan bu genç yeteneğin gelecekte emre abisinin yerine geçince neler başarabileceğini hayal ettirip, yüzümüzde güller açmasını sağlarken, diğer yandan da o günlerde emre abisinin artık milli takımı bırakacak olması nedeniyle yüreğimizde derin bir hüzün hissetmemizi sağlamaktadır.

    yine de olsun değil mi? emre belözoğlu kalbimizde yaşayacak, yerini sağlam ellere bırakacaktır sonuçta. hem o günlere çok vardır. daha world cup 2014-2018 ve euro 2016 var emre'nin önünde. biz efsanemizi öyle hemen bırakır mıyız sandınız? 2018 yılında kariyerinin son dünya kupası turnuvasından önce bu turnuvadan sonra futbolu bırakacağını açıklayacak, türkiye'mizi tek başına finale taşıyacak, final maçında karşılaştığımız almanya'nın vatan haini oyuncusu mesut özil'in yakasına yapışıp attığı kafayla kırmızı kart görüp oyundan atılacaktır. tam oyundan çıkarken de jerome boateng'e "fuckin nigger" diyerek hepimizin tercümanı olacaktır. belki bu davranışı türkiye'mizin finalde kaybetmesini sağlayacak, ama vatanını satan o adi herife* ve o yaşaması günah olan pis zenciye* verdiği dersle kalbimizdeki yerini 5 kat sağlamlaştıracaktır. herkes ondan futbola devam etmesini isteyecektir, ancak emre kaptan* futbolu zirvede bırakma kararı aldığını ve artık nuri'nin* kendisiyle aynı seviyeye geldiğine inandığını söyleyerek emeklilik konusunda kararlı olduğunu belirtecektir.

    efsane kaptanımızın başarıları emekli olduktan sonra bile bize yarar sağlamaya devam edecektir. milli takımımızın onun önderliğindeki başarıları, euro 2020'deki ev sahibi adaylığımız yolunda bize büyük avantaj sağlayacak ve türkiye bu oylamayı kazanacaktır. euro 2020 hazırlıkları kapsamında toki'nin yapacağı çalışmalar çerçevesinde, "emre belözoğlu spor kompleksi" adında dünyada eşi benzeri görülmemiş bir stadyum inşa edilecek, euro 2020'nin açılışını yapacağımız bu stadyumda, başkanlık sistemine geçen ve hedefi 2023'e sadece 3 yıl kalan türkiye'mizin başkanı mr. president recep tayyip erdoğan tarafından maçın başlangıç düdüğüne sayılı dakikalar kala emre belözoğlu'na plaketi takdim edilecektir.

    işte o gün beyler, o büyük gün nuri'nin* sırası gelecek. artık abisinin günümüzdeki* yaşına gelmiş olacak ve bu bayrak yarışını uzun yıllar sürdürecek!

    not: bu entry'im "nuri neden yedek yaaa" diyen klavye teknik direktörü cahillere!
App Store'dan indirin Google Play'den alın