• 483
    2014 dünya kupası elemelerinde oynadığı ilk 3 maç itibariyle dağılmış takım diye ifade edelim. 10 maç oynayacağı grupta (andorra ve estonya maçlarını hesaba katmanın bir anlamı yok. ancak son haliyle milli takımın bu 4 maçı kazanacağı bile şüpheli) hollanda ve romanya gibi hedef maçlarını kaybetmiştir. sistem kuracağını söyleyen bir hocası olmasına rağmen hala sistemi yoktur. 96 dan beri hep ikinci olduk, gruplarda 1. olamadık falan diyen bu sistem meraklısı teknik adamı elemelerdeki 4. maçı 16 ekim 2012 salı akşamı macaristan'a karşı kaybederse istifa eder. zaten istifa etmezse uzun yıllar sonra grup 4. olarak elemeleri bitiririz.
    terim'in maaşı diye diye adamı milli takım'dan ayrılmasına neden olanlar bu sonuçlara ses çıkarmıyor. bu konu meclis'te bile konuşulmuştu. hiddink sanırım fatih terim'den iki kat fazla aldı. o'nun çömezi bile olmayacak avcı'da bedava bu işi yapmıyor. terim'in laneti yine gerçekleşti. galatasaray'dan ikinci ayrılışı ve milli takımdan ikinci ayrılışı hoş olmamıştı. galatasaray oyun ve başarı olarak o'nu hep aradı. milli takım'ın durumu da pek farklı değil.
    bence milli takıma bu saaten sonra euro 2016 elemeleri için terim(mümkün değil), mustafa denizli ( sağlık sorunları ve siyasi oterite istemeyeceği için o'da mümkün değil) ve şenol güneş(trabzonspor oyuncu kaybetse bir şey olmaz ama güneş'i kaybederse daha avrupa kupalarına katılamaz. o yüzden bu seçenek de çok zor ama en olacak ihtimalde şimdilik bu. selçuk ve burak ikilisi de milli takıma dönerler ve eski hocalarına kavuşurlar.) biri gelmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın