resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1468
    bu başlığı "kaleci" diye tanımlayamıyorum artık, muslera' ya ayıp oluyor.. dün akşamki maçtan sonra * iyiden iyiye üzülmeye başladım: koca ülkeyiz, futbola da meraklıyız yetenekliyiz; kaleye koyabileceğimiz en iyi adam buysa biz ülke olarak ivedilikle futbolu bırakıp kriket oynamaya başlamalıyız bence..

    http://www.vidivodo.com/video/kriket/270834

    edit: holigancılık, ayrımcılık, ırkçılık vesaire gibi saçma sapan genellemelere takılmamak için, arkadaş euro 2008 de her maç akşamı terasa düzeneği kurup apartmancak toplanıp renk ayırt etmeden sevinen kucaklaşan bizlerdik. ama şu yıllarda futbol sadece futbol değil, oyun içinde oyunlar dönüyor. saçma salak düşünceler yüzünden iyi oyuncular kadro dışı bırakılıyor. kimsenin anlayamayacağı taktikler üzerimizde teknik direktörümüzce uygulanıyor buna kimse dur demiyor.. hal böyleyken "tarafsızcılık" oynayıp komik duruma düşmek istemem hiç bir renktaşımın da düşmesini istemem. sonuç olarak takımımızı yöneten teknik direktör bile tarafsız olamıyorsa ben neden olayım? bu takımlara karşı, galatasaray' a oynadığının çeyreğini oynasa, biz 3 maç 3 puanda kalmazdık bu böyle biline..

    hem fenerbahçenin kalecisi kötüyse sırf galatasaraylıyız diye eleştirmeyecek miyiz arkadaş. * adam gibi oynayıp komik goller yemesin, burada volkan' a övgüler destanlar yazmayan "ada basını" da asparagas olsun, balon olsun şişip patlasın emi.

    edit 2: harf
App Store'dan indirin Google Play'den alın