• 111
    galatasarayımın benden bir parça olan takımımı ilk kez göreceğim maç olacağı için günler öncesinden bir heyecan kaplamıştı bünyeyi.stadda ordan oraya yollanmamız sonucu düştüğümüz durum içler acısıydı.fenerle mi oynuyoruz mübarek ne kavga edecem ben hacettepe taraftarıyla diyen abimiz o sıkıntıda yüzümüzü güldürmeyi başarmıştı.
    nihayet stada girmeyi başarmıştık,maçın başlamasına daha 2 saat vardı ama ultraslan grubu görev başındaydı. coştular coşturdular ,nevizade geceleri tüylerimi diken diken etti. ama yalnızca dudak ucuyla söylemek kötü oldu benim adıma. tribünler yavaş yavaş dolmaya başlamıştı ama ilk baştaki gibi ses de cıkmıyordu staddan futbolcularımız çıktı sahaya,
    ilk olarak emre aşık çağrıldı tribünlere ardından baros kewell sabri semih filan derken(ki sabri gene yaptı sabriliğini ayağı takıldı düşüyodu) en son hasan şaşa geldi sıra. ama hasan olduğu yerden başıyla selam vermekle yetindi ama en sonunda o da geldi. gözler ayhanı aradı. kaptanlık pazubandı emre'ye de yakışmıstı ama ayhan'ı gene de aradı gözlerimiz. maç başladı ama maçtan çok tribün şov dikkat çekti. sami yen de mabette maç izleyebilmeyi o kadar çok istedim ki o an ama tarifi yok o isteğin burası böyleyse sami yen nasıldır diye çok iç geçirdim. futbolu değil tribünleri izleyip onlardan biri olduğumu göstermeye çalışırcasına içimden gelenleri döküyordum.
    maçtan hatırladığım (yani oynanan futboldan )şeylerse kewell'ın köşe gönderinin yanında yaptığı müthiş hareket, hasan'ın her topu istemesi fakat her topu hiç etmesi ve en sonunda topa vuramayıp topu dışarı çıkardığı pozisyon ve ümitin topla her buluşmasında dualar etmemdi yani bu kadar üç tanecik.
    en sonun da 2. golü yiyince bende bağırdım üç üç diye bende bağırdım ergün pembe takımı buraya getir. ergün pembe el salla, helal olsun size diye.hatta bülent hoca istifa cevat güler oley cevat hoca filan da dedik ama o forma kutsaldır nasip olmaz herkese derken akmasına engel olamadığım gözyaşlarımı saklama çabam maçın tümünü yok etti gözümde. benim takımım küme düşmeyi garantilemiş bi takımı o taraftara rağmen yenemiyosa söylenecek tek söz yazıklar olsundur. galatasaray taraftarı onu da söylemiştir en sonunda. yönetim istifa diye bağıran birkaç kişiyi bastırmayıda bilmiştir taraftarımız.keşke daha farklı olsaydı sözlük..
    hacettepe takımına helal olsun dedikten sonra da en büyük cimbom sesleri, hem kızdığımız hem de vazgeçemediğimiz sevgilimize olan sevgimizi gösterdi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın