• 242
    öncelikle;

    (bkz: engelli galatasaray taraftarı)
    (bkz: #1073065)

    engelli taraftarlarımızın sorunlarına dikkat çekmek için tüm yazarların yardımını bekliyoruz. http://www.galatasaray.org/bize_ulasin.php (yazabilmek için resmi siteye ücretsiz üyelik gerekiyor) üzerinden kulübe sorunları toplu bir şekilde iletirsek bu konuya dikkat çekileceği ve en kısa sürede gerekli düzenlemelerin yapılacağı görüşündeyiz.

    mesajın kategorisi "türk telekom arena" veya "diğer" olarak seçilebilir, "engelli taraftarlarımız" ise konu kısmına yazılabilir. napiyosunuz la devrimciler tarafından hazırlanan aşağıdaki metni örnek alabilir veya direkt olarak kullanabilirsiniz;

    ***

    galatasaray spor kulübü yönetimi’ne

    yeni stadımız ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’ya geçişimiz, bir çok sorunu beraberinde getirmiştir. bunlardan en önemlilerinden biri, hatta belki de en önemlisi engelli taraftarlarımızın durumudur.

    engelli taraftarlarımızın sorunu, stadın içine girmeden başlamaktadır. bütün taraftarımızın stat ile ilgili mağduriyeti belliyken, engelli taraftarımızın yaşadığı mağduriyet kat ve kat fazladır. turnikelerden geçiş, kendilerine ayrılan bölgeye ulaşım vs. bunlar henüz maç başlamadan yaşanan sorunlardır. ayrıca engelli taraftarımıza ayrılan bölge, onların maç seyretmesi için gerekli asgari şartları taşımamaktadır. o bölgede oturarak maç seyretmenin imkanı bulunmamaktadır. ayağa kalkan taraftarlar yüzünden engelli taraftarların önü kapanmakta ve maçı izleyememektedirler. bu konuya gerekli özenin bir an önce gösterilmesi gerekmektedir.

    parçalı sevdayla yanıp tutuşan, belki de hayattaki tek motivasyon kaynağı galatasaray’ımız olan bu taraftarlarımızın sorunlarına, bir an önce çözüm bulmanızı ve konuyla acil olarak ilgilenmenizi bekliyoruz.

    galatasaray sözlük / isim

    ***

    biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen!
App Store'dan indirin Google Play'den alın