• 401
    son 2 gündür yaptıkları haberlerle kendi saçmalama rekorlarını kırmışlar. sırasıyla gidelim:

    1.dünkü habere göre elmander, 6 ekim 2012 galatasaray eskişehirspor maçında doktorların oynayabilirsin demesine rağmen sakatlığını bahane ederek oynamamış. bizim elmander. hani şu 2011-2012 sezonunun şampiyonunun belli olacağı 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçında sakatlanmasına rağmen oyuna devam etmek isteyen, tedavi gördükten sonra oyuna devam etmeye çalışan ama ağrıları yüzünden çıkmak zorunda kalan, ayhan akman'ın bir röportajında söylediğine göre "ben böyle bir maçta takımımı nasıl yalnız bırakırım?" diye hüngür hüngür ağlayan elmander, yalan söyleyerek maça çıkmak istememiş.

    2.selçuk inan bu sene iyi performans gösterememesine neden olarak burak yılmaz'ın maç içinde sürekli kendine bağırdığını, pas istediğini ve bunun konsantrasyonunu bozduğunu söylemiş. burak ve selçuk'un birbirlerinin en iyi arkadaşları olduğunu sağır sultan bile biliyor. bizim selçuk röportaj vermeyi sevmeyen bir adam. hatta çoğu kişi selçuk'un sesini şampiyon olduktan sonra verdiği 1 - 2 röportajda ilk defa duydu. işte bu selçuk en iyi arkadaşının kendini rahatsız eden davranışını onunla konuşmuyor, konuşamıyor ve onu gazetecilere şikayet ediyor ve bu gazete bizden buna inanmamızı bekliyor.

    aynı haberde selçuk'un "melo'nun performansı kötü. bu durum beni de etkiliyor." diye şikayet ettiği yazılmış. melo selçuk'un partneri. bir sene boyunca yan yana oynadılar bu adamlar. yukarıda yazdığım gibi selçuk'un böyle bir düşüncesi ve şikayeti olmuşsa gerçekten, bunu melo ile konuşurdu basınla değil.

    3. bir de bugünkü "alex 07.00'ye kadar içip içip ağladı" haberi var. nereden biliyorsun diye sormazlar mı adama? orada mıydın? hadi diyelim ki sağlam bir bilgi kaynağın var* bu haber böyle mi verilir ya? "alex’in kararın açıklandığı gece sevgilisinden ayrılan aşık misali kendini alkole vurup teselli aradığı ortaya çıktı" haber değil de romantik hikaye yazıyorlar sanki.

    uzun bir entry oldu. özetlemem gerekirse bu gazetenin haberlerine inanmayın arkadaşlar, inananları da uyarın.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın