resim
Alexsandro de Souza
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:47
Uyruk:Brezilya
  • 1176
    kendisinin gönderilisi ve son dönemde kendisine karsi yapilanlar belki de turk futbol tarihinin en buyuk terbiyesizlik ve vefasizlik örneklerinden biridir.

    son dönemde evet, alex takimin ustune cikmaya calisiyordu ama bunu bu hale getiren de fenerbahce camiasidir. alex'in 2 saatlik basin toplantisini izledim ve aciklamalarinin kamuoyunda olusan sorulara yönelik oldugunu dusunuyorum. ayrica hatali oldugu konulari da durustce acikladi. isin diger ucunda aykut ve aziz olunca durumu cok daha iyi anliyorsun. "baskan dedigin soyunma odasina girmez" demesinden bile alex'in bu 8 yilda neler cektigini acikca ortadadir ve götüne teneke baglanmasi yollanmasini ancak fener caimasina yakisir. 8 yildir tek basina takimi sirtlayan adama yapilanlar buyuk terbiyesizliktir.

    alex'in fener'e transferi basli basina yanlisti. transfer edildikten sonra da efsane ilan edilmesi hepsinden yanlis. daha önce söyledigim gibi, ne kadar istatistik yaparsa yapsin, alex geldigi gunden beri fener'in takim olamayisinin asil sorunuydu. gidisiyle takimin ustunden yuk kalkti ve fener artik takim olma yolunu acti. ama camia unutmasin, artik alex gibi bir kurtaricilari yok. kötu oynadiklari maci kurtaracak en buyuk silahi kaybettiler. artik kimse bahane uretemez ve puan kayiplari basladiginda taraftar aykut ve aziz'in kellesini alir cunku kredileri tukenmistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın