resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1657
    dibi gördükten sonra iyice dipte gezen ve unutulan tonlarca oyuncu oldu. burak bunlardan bir tanesi olacakken bir şans geldi. şansın adı şenol güneş idi. şenol hocanın dediklerini yapıp ve çok çalışarak zirveye çıktı. takdire şayan bir azim. fizik olarak en iyi türk futbolcu durumunda. muazzam bir fiziğe sahip. yalan yok bu adamdan nefret ederdim. ne zamana kadar? şenol hocayla birlikte çalışıp, o azimi onda gördükten sonraya kadar. işte bu noktadan sonra burak'ı çok sevmedim yine ama hep saygı duydum. gol kralı olduktan sonra sevmeye başladım. bu adam çalışmanın ve azmin ürünüdür. bize geldikten sonra en çok destekleyicilerinden biri oldum ve hala öyleyim. transfer döneminde alınmasını en çok isteyen yine bendim.

    ben bu adamın çalışma azmini, hırsını sevdim. ne kara kaşını ne kara gözünü, ne de boyunu posunu. türk futbolcusunda olmayan azim ve çalışma isteği burak'ta var olduğu için sevdim.

    bugünden itibaren aynı gelişmeyi mustafa sarp göstersin en azılı destekçisi olurum.

    insanlara karşı olan ön yargılar asla azimin ve çalışmanın önüne geçmesin. işte o zaman o futbolcuya en büyük kötülüğü yapmış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın