resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1787
    iddia ediyorum bu çocuğu zamanın okan buruk'u, suat kaya'sı gibi oynatsak çok daha fazla verim alırız. koşan, basan, çalışan, pres yapan, istekli, kaprissiz, akarı yok kokarı yok, mis!

    hatırlayın, 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçında nasıl top oynadı, alex'e neler yaptı ve yaptırmadı hepimiz izledik. galatasaray tarihinde şu ana dek en iyi maçıdır bence o emre'nin. ve o maçta herkes muhteşem kanat hücumları, yaptığı asistler veya attığı goller için ayakta alkışlamadı emre'yi, her topa koşması, basması, bitmek bilmeyen enerjisi ve isteği için alkışladı.
    nitekim son oynadığımız 6 ekim 2012 galatasaray eskişehirspor maçında, melo çıktıktan sonra melo'nun yerine geçip o ana kadar vasat olan performansını nasıl arttırdığını yine hepimiz gördük. o yaştaki riera'dan sol bek oluyorsa bu genç adamdan bir okan buruk, bir suat kaya hayli hayli olur, fatih hoca da çıkıp "yaptım oldu" der.

    ha takımın şu an öyle bir devşirmeye ihtiyacı var mıdır? melo, selçuk, yekta ve hatta hamit gibi isimler varken yoktur. ama yine de akıllarda bulunmasında yarar var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın