• 585
    gecen gece ablamlarda kaldigim icin mecbur televizyon izlemek zorunda kaldim. herkes uyuyunca vakit gecsin diye kanallari karistiriyorum. trthaber'de omer urundul'u gordum. adam patron koltugunda. hep derlerdi de sanki hic gercek degilmis gibi gelirdi. adam koca is adami ama spor ve ozellikle de futbol ile ilgileniyor. daha dunku bebeler ise adam ile dalga geciyor. cidden komik. cogu insan dalga gecse de bana hep samimi geldi, ridvan'dan da, futbol disinda her seyin konusuldugu o siktiriboktan programlardaki seref yoksunu kisilerden de daha durusttu.

    neyse, programda kendi hayatini anlatiyordu sorular esliginde. hatirladigim kadariyla birazini buraya yazayim da not dusmus olalim.

    - dedesi 99 yasinda ölmüş. babasi ise 93 yasinda ve hala hayatta.

    - ne sag nede sol goruse sahip olmus. dolayisiyla hic karismamis. hic siyaset teklifi gelmemis. gelse dahi reddedermis.

    - ilk 2 evliliginin ikisi de 13 yil surup, ilkinden 1 erkek 1 kiz cocugu, ikinci evlilikten ise tek erkek cocugu olmus. asla bir daha evlenmem derken 2005 yilinda 3. evliligini yapmis. dedigine gore iclerinden en huzurlu evliligi de bu olmus.

    - kendisi babadan fenerbahceli olmasina ragmen 3 cocugu da fanatik galatasarayliymis.

    - ailenin tek cocuguymus. babasi egitim hayatindaki performansini hic begenmezmis. is hayatinda orta derece. spor yorumculugunu ise begenip takdir edermis.

    - yorumculuk icin hic para almamis. aldigi zaman patronun dediklerini yapmak zorunda kalirmis. kamp, atrenman takibi vs yuzunden isleri aksayabilirmis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın