• 36
    geçen yıl çoğunlukla, bu yıl tüm maçlarda yer aldığım (deplasman tribünü yanı, blok 417) tribün olduğundan, bir iki laf saptama yapabileceğimi düşünüyorum.

    buraya gelen kişilerin geliş amaçları başkaldırı falan değil, tam tersine etkin bir birlik sağlamak. karşılaşma sırasında genellikle kuzey'e uymaktayız. fakat pegasus uyutmaya başladığında, ki bu genellikle 30. dakika civarında gerçekleşiyor, kendi bölümümüzden farklı tezahüratlar yükseltiyoruz. yani aslında buradaki durum tamamen spontane gelişiyor; pegasus'un birçoğumuzun da hem fikir olduğu gibi tribünlerde tempoyu düşürmesinden kaynaklanıyor.

    dün akşamki eskişehirspor maçında ilk yarı bizim tribünümüz de çok tutuktu, bunda biraz takımın da uyuşuk oyununun etkisi var, ama daha ziyade pegasus'un pasifliğinden ve eskişehirlilerin aktifliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. bazen öyle durumlar oldu ki, maalesef eskişehirlilerin sesinden söylediklerimizdeki senkronizasyonu kaybettik.

    zaten ikinci yarının başlamasıyla beraber tribün de, özellikle ilk yarıya oranla, ayağa kalktı, son dakikaya kadar da pek susmadı. genel olarak ise dün akşam tribün olarak bu sezonki en kötü performansımızı yaşattık, bunun bir sebebi de aslında tribünün önceki haftalara oranla boş olmasıydı. sanırım arka arkaya gelen maçlar, özellikle braga maçı, takımla beraber tribündeki bizleri de yordu.

    bu arada tribün liderleri göndermekten falan bahseden arkadaşlar da bilsinler ki, oraya eğer bağırın lan diyen biri gelirse, muhtemelen oradan da gideriz. zira çoğunluğumuz pegasus'taki ortamdan kaçan kişileriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın