resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1647
    bir forveti sadece attigi gollerle degerlendirmek kanimca yanlistir. evet burak gecen sene 30+ gol atmis, bu sene de 5 gole ulasti ama atacagi sezonluk 20+ gol bile beni bu adamin iyi bir forvet olduguna kolay kolay inandiramayacaktir.

    cok uygun pozisyonlara girersek onlarin ucte birinde gol atabilen bir forvetin attigi gol sayisinin yaninda girdigi gol pozisyonu konusuluyor mu? bir forvet oyuncusu top surebilmeli, top kontrol edebilmeli hatta yeri geldigince calim atabilme yetenegi de ustun olmalidir. bu saydiklarimin hicbirini burak haiz degil. bircok pozisyona giriyoruz, bitirici golcumuz burak kalecinin ustune vuruyor, kafayla attigi gol az denecek kadar yok, yok denecek kadar hic. hele kendini yere atmalari, deli deli itirazlar... avrupa'da hic yok zaten, he derseniz kim var avrupa'da, o zaman diger oyuncularin kendi ustlerine dusen gorevlerini bir nebze de olsa yaptigini gorebiliyorum ben.

    uzun lafin kisasi, en fazla yedek oyuncu olur takimda. attigi gol sayisindan bagimsiz olarak, kotu bir forvettir, hem de cok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın