• 83
    geçen sezon oynadığımız tüm maçlarda çok sevdiğimiz ve beğendiğimiz, ayrıca da ligin en iyi savunmacısı olarak nitelendirilen jamon lucas gordon ile eşleştirilmişti ve madara etmişti her karşılaşmada gordon'u. sırf bu yüzden acayip kin bağlamıştım bu adama, nasıl olur da en iyi savunmacımız bile durduramıyor kendisini diye. alınmamasını istemememin asıl nedeni iştu bu duygusal bakış açısıydı, ancak olaya rasyonal ve objektif yaklaşıldığında bu adamın bizde olması büyük bir şans ve sözleşmesi iyi ki de 3 yıllık.

    öylesine müthiş bir oyuncu ki bu adam asla ön plana çıkmak gibi bir derdi yok. takım ne zaman skor üretemese yahut savunmada eksik kalsa, kendisi ortaya çıkıyor, inisiyatifi eline alıyor ve gerçekten de oyunun sonucuna % 100 tesir ediyor. hemeroid sorunu yüzünden rahat oturamayan bendenize bile arkama yaslanıp rahatça maçı izlemek kalıyor çünkü bu adamın varlığı bile güven ve huzur veriyor insana.

    edit: sözlükteki glikozlu bira takımı taraftarlarına inat, sonuna kadar basketbol hususunda ahkam kesmeye devam edeceğim ulan. var mı bi diyeceğiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın