• 7
    şimdi bu ekibin hafta içi yazamasalar da takip eden kısmı var, bir de sadece hafta sonu sözlüğü takip eden ve de bir şeyler yazan kısmı var, benim üzerine oynayacağım kısım ikincisi.

    bu ikinci gruptaki insanlar sözlüğü düzenli olarak takip etmedikleri için gelişmelere fransız kalıyorlar ve takribi 3 senede gözlemlediğim kadarıyla sözlük kurallarına karşı en anlamsız tepkileri bu yazarlar veriyorlar. iç dinamiklerden ve bazı muhabbetlerden uzak kaldıkları için kırk yıllık noel baba geyiklerini yeni bir şeymiş gibi yazmaları da cabası. tabi az yazınca, az takip edince de misal bir entry silinmesi çok absürt, insan haklarına tamamen aykırı, fikir özgürlüğünü çiğneyen bir eylemmiş gibi geliyor da öyle değil tabi aslında.

    anlamlı tepki bana göre yapıcı eleştiridir, anlamsız tepki ise yine bana göre sadece isyan içeren, ortalığı ayağa kaldırma gayreti gösteren, yapıcı olmaktan çok deşarj olma amacı taşıyan, muhtemelen de sözlüğün en temel kurallarından birine kılıç çeken tepkidir.

    yorum yapmıyorum, sadece kendimce bir istatistik verdim. isteyen istediği şekilde düşünsün, davransın. harika şeyler bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın