• 1
    taraftarın gittikleri maç içinde koordine olması enerji israfımızı önlemesi için çok önemlidir.

    bu işin basit ve bedava bir yolu olmalı. özellikle akıllı telefonlar ile bu mümkün olabilir. belki sadece bir tweet ile mesajlaşılabilir veya belki bu işin uzmanı bir yazar aplikasyon bile yapabilir. ne işe yarayacak? oyun içinde kriz anlarında asy arena içinde stadın 4 yanında bulunan taraftar arasında koordinasyon sağlayacak.

    maça giden sözlük yazarları tahminim 2.000'in yazarın %30'u istanbul'da ise %50'si maça gitse 300 den aşağıya değildir. önce 300 kişi, sonra belki duyuldukça binlerce kişi takip eder. (gençler bu işlere çok meraklı)

    akıllı bir aplikasyon yöneticisi olur şimdi xxx bestesi der ve dağınık 300 kişinin aynı anda koordinasyonu sağlanmış olur. başarılı olursak olay olur. başarısız olursak denemiş oluruz.

    not; yazarların başlık altında "bir işe yaramaz ya" demesinden daha ziyade şöyle olursa iyi olur şeklinde görüşlerini açıklar veya mesaj atarlar ise sevinirim. tweet veya aplikasyon dışında daha basit bir yöntem önerisi olan varsa bildirirse ayrıca sevinirim.

    not 2;
    1. pegasusun önünde koordinasyon yapan genç arkadaş maçı izlemiyor, belki doğu üstü ya duymuyor veya belki kaale almıyor emin değilim.
    2. doğu üst bir işe başlıyor güney bile çok nadir destek veriyor. dolayısı ile her zaman (%95) yarım kalıyor.
    3. amaç ise stadın genelinde asgari 500 kişiyi tweet vs bir yol ile koordine etmek, bu 500 kişi stadın her yerinde ve 500 kişi örneğin;
    a. ya kendileri şahlandırıcı bir xx bestesine başlar veya ıslık mesajı ile ıslık başlatır
    b. veya o anda başlanmış (doğunun örneğin veya pegasusun) bestesine katılım sağlar.
    c. veya belki pegasus önündeki gencin bu sistemi takip etmesi sağlanır ise o zaman mükemmel olur.
    bu sezon herkes kombinesini aldı, bu arada doğu üstte bağıran taraftar sayısı nedir? ben tam altlarındayım seslerinden 70, 80 kişi gibi geliyor daha mı kalabalıklar?

    edit; https://twitter.com/GSseytanlari üzerinden lütfen takip edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın