• 59
    sözlük yazarlarına, mantıklı nedenlere dayandırmadan galatasaray'ın oyuncuları ve antrenörüne bunlar işi bilmiyor yeaaa dedirten oyun.

    sorun fm oynayanları aşağılamak değil olmadı da ama adı oyun olan birşey ile gerçeğin kıyaslanması artık mide bulandırıyor...
    (gbkz: -- ya ben fmde bile bu adamı sol açıkta oynatmıyorum - 15 yaşında ortalama fm oyuncusu bile bu takımı daha iyi yönetir- 9 yaşında fm oyuncusu bu oyuncuları daha ucuza alırdı--) gibi abuk cümleleri okumak bende dahil çoğu yazarı sıkıyor artık...kötü oynandığında eleştirebilir herkes bizde eleştiriyoruz gerektiği yerde ama her seferinde eleştirinin çıkış noktası bu oyun ve kullanıcılar olunca işin suyu çıkıyor...bende fm oynuyorum yıllardır, ondan önce cm oynuyordum ondan önce premier league manager gibi aynı tarz oyunlarıda oynadım* ama burada böyle abuk bir kıyaslama içerisine girmedim hiç. eğer bu oyunun gerçekçiliği bu kadar üst düzeydeyse uefa ve federasyonlar antrenör seminerlerinde bu oyuna yer verirlerdi emin olun...yani artık son kez dünyaya dönün demek istiyorum yazar kardeşlerim..fm'de bu kadar vakit öldürmeyin gençliğinize yazık açın iki kitap okuyun, çıkın dışarı koşun, top oynayın belki yararı dokunur.

    (bkz: obezite ile mücadele)

    not: ayrıca bir ara oyunun db ekibinin tottenham hotspur'un scout ekibi oldugu dedikodusu dolaşıyordu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın