• 1517
    takım içindeki oyunculardan 1 numara pozisyonunda oynayan ile 5 numara pozisyonunda oynayan oyuncu arasında boy ve kalıp olarak büyük farklar yok. * bu da karşılaştığı rakiplerin perdelemelerini etkisiz hale getiriyor.

    içeriye giremeyen rakipler dengesiz şutlar bulacağından hızlı hücum ihtimali kuvvetleniyor. bu da kolay baskete ve daha sıkı defansa sebebiyet veriyor. kısacası hücum seven, hücum takımı yapıyor denen ergin ataman, bu taktiği ile müthiş bir savunma takımı oluşturmuş durumda. hatta geçen seneden farklı olarak bu savunma sağlamlığını destekleyecek tek hücum varyasyonumuz da ikili oyunlar değil. tek başına maç aldıracak fazla sayıda oyuncumuz var.* bu takım kimyası da neredeyse durdurulamaz bir güce kavuşuyor.

    eksik noktaları ise asist ağırlıklı bir guard ve her ne kadar çok ihtiyaç duyulmayacak gibi gözükse de ayakları çabuk bir mobil 4 numara. dedikodularda geçen izzet türkyılmaz ve carlos arroyo* isimleri takıma kazandırılırsa euroleague final four favorisi olabilecek bir kadro olacaktır. bu haliyle bile ligin en büyük iki favorisinden biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın