• 150
    sadece sözlüğün hali değil de galatasaray taraftarının hali olarak da genellenebilecek önerme.

    gerçekten çok ama çok sinirliyim. örnek olsun diye söylüyorum, dünkü maç öncesi de sonrası da yazılan hemen her şeyi okudum hem burada hem ekşi sözlükte hem de bir çok farklı mecrada. şaka gibi yorumlar var gerçekten.

    tamam eleştiri yapılır, insan kendince yanlış gördüğü şeyleri özgürce ifade eder falan ama eh be birader şaka mısınız anlamadım; ne takımın balonluğu kalmış, ne defansından orta sahasının vasatlığı kalmış, ne fatih terim'in tek bir taktikten başka bir şey bilmediği kalmış.

    beşiktaşlı ve fenerli arkadaşlarım söyleyince kızardım galatasaray taraftarı başarıya endekslidir diye(tabi ki hepsi değil) ama haklılık payları var diyesim geliyor yorumları görünce -öyle olduğuna inanmak istemesem de-.

    durun lan iki dakika, nefes alın bir. bu takım uefa kupasını -bak şampiyonlar ligi değil- 4 yıllık bir sabırla, özveriyle aldı. geçen seneki güzel, ahenkli futbolun gazıyla şampiyonlar ligi'nde başarılı olamıyor -şimdilik- diye dünyanın sonu mu geldi? gerekirse guruptan bile çıkamasak dahi bu takımı el üstünde tutmak, sabretmek, leş kargalarına yem vermemek bu kadar mu zor?

    aslında sadece galatasaray taraftarının değil, türk insanı'nın mantalitesi bu şekilde olduğu için gazla gelen başarılar ötesinde çok bir bok yiyemiyoruz.

    ne kazanıyorsun sen kardeşim sadece -bak sadece diyorum- iki haftadır kaybediyoruz-ki kötü bir futbol da yok ortada, forvetlerimiz kazmalık yapmasa yine övgüyle dolacaktı entryler- diye ölmüşüz de arkamızdan ağlayan yokmuş havası yaratarak? yapma.

    kendimize gelelim. vefasızlığı hak etmiyor bu takım. bırak allah korusun şampiyonlar ligi gurubundan çıkamamayı, ligi lider bitiremesek dahi bu sene.

    herkes gibi olmayalım, bizi diğerlerinden farklı kılan şeyleri unutmayalım. gerisi zaten gelecektir bir şekilde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın