resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1615
    2 ekim 2012 galatasaray braga macinda heyacanina gem vuramayan futbolcularimizdan sadece bir tanesi.

    hal boyle olunca istedigi oyunu o da oynayamadi. ancak burak'la ilgili benim sorunum gol kacirmasi, top kaybetmesi veya topun uzerinden atlayarak gol yememize neden olmasi falan degil. bunlar futbolun icinde olan seyler. hicbirimiz burak'tan bir falcao performansi beklemiyorduk. ancak bu adam galatasaray formasi giymeyi annesinin ak sutu gibi hak etmistir. su anda hak ettigi yerdedir. 35 gol atarak tamamladigi 2011-2012 sezonundaki performansini elestirmek yersiz. oyle veya boyle 35 gol atmis adam sonucta.

    burak ile ilgili beni asil rahatsiz eden konu paylasimciligidir. istedigi zaman nasil paylasimci oldugunu gectigimiz haftalarda bize gostermisti. ancak 2 ekim 2012 galatasaray braga macinda durum boyle degildi. bu takimin frikikcisi selcuk inan'dir. burak yilmaz degildir. fatih terim'in bu konuda nasil bir insiyatif kullandigini cidden cok merak ediyorum. selcuk mac boyunca duran top basina gecmedi resmen. kanatlardaki vuruslari bile colak kullandi. ayrica burak bazi pozisyonlarda * da biraz bencillik yapti. arkadasinin onune cok rahat bir sekilde indirebilecegi toplari bile kendisi kontrol etmeye calisti.

    ilerleyen haftalarda burak'in paylasimciligi hakkinda daha net bilgi sahibi olacagiz. ben hala optimist davranip, heyecanina ve kendini kanitlama istegine yenildigini dusunuyorum. basini ve sozlugu cok okumasina gerek bile yok, kendisini kanitlamak zorunda degil gozumde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın