• 2577
    sapla samani kari$tirmamak gerekir. koreografi güzel ama gerisi gelmedi. takimi uçuracak tezahürat yapilmiyor. amerika yi yeniden ke$fetmeye de gerek yok. ne güzel eski tezahüratlarimiz var 90lardan, 2000li yillardan kalma. son 2-3 yildir profil olarak bayagi bir degi$tigimizi söyleyebilirim.

    arkada$ bana cim bom old boys gibi adamlar lazim. 90 dakika girtlagi yirtilana kadar bagiracak. neden mi? cünkü biz gazla çali$an bir ülkeyiz! bak manu ya, barça ya, real madrid e. bilhassa da ingilizlere. 90 dakika tiyatro izler gibi maç izliyo adamlar. kazanani da, kaybedeni de alki$liyorlar. bu takimlarin taraftar gazina ihtiyaci yok. mantalite olarak sahaya hazir çikiyo, konsantre oluyo ve futbolunu oynuyo. i$ disiplini farkli bir kere adamin! bu seviyeye gelebilmemiz için (acaba bir gün gelirmiyiz, orasi muamma) aradan çeyrek asir geçmesi lazim belki de. o bile zor!

    ali$madik don götte durmazmi$. taraftar da hakli. $ampiyonlar liginden 6 yil ve uluslararasi ba$aridan 10 küsür sene uzak kalmi$iz. bu dönemde hali ile galatasaray in taraftar profili de degi$mi$. gol gelmeyince kazmayi, küregi birakip stadi terk ediyo adamlar. inanç kalmami$. herkes sçtik havasinda.

    hagi nin son dakika da athletic bilbao ya çaktigini canli izleyen taraftar ya yok, ya da ya$lanmi$, tezahürat yapacak hali yok.

    beyler, maç 90 dakika, bunu unutmayalim! takimin senin destegine, ate$leyici tezahüratina ihtiyaci var!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın