• 8
    suçu günahı vardır elbet ama diğerlerinden az.

    bu taraftar ali sami yen'deki taraftar ile aynı taraftar. mecidiyeköy'de böyle erken çıkmalar olmuyordu da neden arena'da oluyor?

    bu adamlara ben asla kızmam, ben de maç bitmeden çıkıyorum 85. dakikada. gecenin bir körü bitiyor maç. takribi 11.30 da çıksan en az yarım saat beklersin metroya binebilmek için temiz. metro dışındaki kum saatini andıran sıraya gir, turnikeden geç, içeride yürü allah yürü akbil kuyruğuna gir oradan geç, metronun kapısında sıraya gir. geldin mecidiyeköye saat oldu 12.30 - 1.00 . o saatte ne minibüs kaldı, ne otobüs. taksi parası da bir yerine girer. olan var olmayan var değil mi? ama 75. dakikada çıkarsan her yere vasıta bulursun.

    bu adamlar da evine sağ salim dönebilmek için 75. dakikada çıkıyorlar. yoksa mal değiller o kadar para vermişler kombineye, bilete haftaiçi maça gelmişler neden izlemesinler 90 dakika. ama allah'ın başından savdığı yere yapılan güzide stadımızın özelliğinden dolayı insanlar başının çaresine bakıyor. bu hususta da kendilerini kimse yargılayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın