resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1048
    dün akşam oynadığı sürelerde takımımızın nerdeyse her gol pozisyonu içerisnde bulunan ve katkı veren oyuncu. gerek yaptığı ortalar gerek yaptığı calımlar olsun bu 11'de en yetenekli, topla heran birşey yapabilcek birkaç adamdan biriyken son 3 maçtır 2. yarıda kenara alınmasını anlamadığım oyuncu.
    amrabat bir kanat oyuncusu, hatta ve hatta 4-3-3 ileri uc elemanı, bu adam calıma da girecek, kaleye de sut cekicek, ortada yapıcak. ve bunları yaparken bence takım içerisnde top kaybetme lüksü olan 2-3 oyuncudan birisi hatta ve hatta en birincisi. siz amrabat'ı alıp ronaldo, messi performansı bekleyen arkadaşlar 8 milyon euro hakikaten cok size. aydın yılmaz denen şahsiyete, riera denen adama, pino denen adama sabır gösterenler, amrabata sabır göstermek zorundadır.
    tamam haklısınız kabul ediyorum, amrabat yerine aldığın adam amrabattan daha kaliteli olur, daha efektif olur, daha yaratıcı olur alırsın oyuna, aldığın adam yıllardır sabır gösterdiğimiz, yıllardır orta sahada rastgele 2 calım atıp sonunu getiremeyen takımı, taraftarı kandıran aydın yılmaz. 75 tane şut atıp 2 tane oturtur 5 yıl sözleşmesi uzar. ama gidip de mertan gibi adamlara sabır göstermeyiz.
    amrabat her top kaybettiğinde ahhh uhhh yapıcaksanız pino'nun saçlarıyla size mutluluklar. he bana gelir dersiniz ki, amrabatın top kaybetmeye lüksü var aydının yok mu? o zaman acın transfermarket falan, interneti aydın yılmaz denen adamın, takıma direkt katkı yaptığı, kaybettiği topları, ruhsuz hallerini açın izleyin.
    robben'i alsak top kaybetti cok calım atıyor ya diye eleştirceksiniz.ronaldo bile top kaybediyor, barcelona maçlarında rezil oynuyor belkide ama takımın en yaratıcı adamı her zaman bir şekilde sana iş yapıyor.
    transfer ücretini falan eleştirin, oynadığı oyunu da eleştirin ama birazcık insaflı olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın