• 440
    orduspor ve braga maçları düşünüldüğünde;

    oynadığı maçlarda cris'in yavaşlığı ve dany'nin gün geçtikçe daha az hatayla oynamaya başlaması nedeniyle dany fark yaratmaya başladı.

    riera'nın hakan balta'ya nazaran hücuma daha çok katkı vermesine rağmen savunma konusunda oyun bilgisinin kısıtlı olması ve pozisyon hataları hakan'ı bir adım öne çıkarıyor.

    selçuk-melo'nun geçen seneki formlarına kavuşmaları biraz zaman alacak gibi görünüyor ama ikisi de vazgeçilmez.

    takımın iki kanadında emre-aydın-amrabat'tan ikisinin aynı anda oynamasının sıkıntı yaratıyor. engin'in cezası, hamit'in sakatlığı bittiğinde ikisinden biri, hatta yeri geldiğinde ikisinin de oynaması gerekiyor. bu takım savunması açısından önemli. ikisinden biri oynayacaksa da diğer kanatta şu anki form durumuna bakılırsa sabaha kadar emre çolak.

    elmander bu takımın en kilit 3 adamından biri. herkes onu atacağı gollere göre değerlendiriyor, bu çok büyük bir hata. elmander takım savunması için vazgeçilmez-olmazsa olmaz bir oyuncu. burak ve umut, ikisi de kaliteli ama aynı olmuyor. elmander'in yanında form durumuna göre sadece birinin oynaması gerekiyor. şu anki form durumu ve elmander'le aralarında yakaladıkları uyum göz önüne alındığında bu isim şimdilik umut.

    yani;

    muslera
    eboue, semih, dany, hakan
    hamit, melo, selçuk, emre
    elmander, umut
App Store'dan indirin Google Play'den alın