• 491
    neverfall ile birlikte en sinir olduğum ikinci insan. sinir oluyorum çünkü adamlar işini doğru yapıyor ve hatalarımı gösterip utandırıyorlar.

    ilk yazar olduğum günden bu güne kadar, ne yazdıysam tek tek okuyor ve gerekeni yapıyorlar. vatandaşların amacı belli, sözlük forum gibi kullanılmasın, antu gibi olmayalım istiyorlar. kendileri de malum rakiplerden haz etmediği halde hemde. bazen düz yazarlığın rahatlığı ile giydiriyoruz ya rakiplere, işte o entryleri sildiklerin de okuyunca, kendi kendime yuh artık bunu nasıl yazmışım diyorum. ha bazen de silme sebepleri ile yönlendiriyor, istediğini yapınca entry eskisinden canlı oluyor ya o zaman da değmeyin keyfime.

    yani biz sinir olsak ta bu adamlar görevini yapmaya çalışıyor beyler. hani size sanki kasıtlı gibi gelen olaylar, tüm yazarlar için uygulanıyor. ondan biraz sakin olun, yardımcı olun da şu nezih ortamın suyu çıkmasın. ha ben daha iyisini yaparım diyorsan da, görüş gs ile, casus ile fikirlerini belirt, kabul görürse sen de mod olursun. fazla mod göz çıkarmaz. en fazla entry sayısını azaltır ki, bu aralar forumda olduğunu sanıp post kasan gençler yüzünden de bu şart gibi.

    düzeltme: yazım yanlışları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın