resim
Christian Vieri
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:51
Boy:1.85
Uyruk:İtalya
  • 13
    90'lı yılların sonuna doğru yıldızını parlatmış, gücünü cümle aleme göstermiş italyan futbolunun belki de son 20 yılda yetiştirdiği en büyük golcü. hem ebat, hem teknik hem bitiricilik açısından. top vieri'ye gönderildiğinde havadan, yerden fark etmez ezer geçer alır, gereğini yapardı. bu kadar üstün ve baskın bir karakter yansıtırdı sahaya. futbolu chelsea'yi roman abramovic'in aldığı yıllarda adam akıllı seyretmeye başlayanlar bu adamın drogba'yı kaça katladığını hatırlamazlar.

    rüyalarımın forvet ikilisini bir araya getiren (ronaldo ve vieri) internazionale yönetimine o yıllarda ne kadar büyük bir sevgi beslediğimi hiç unutamam. bir de ronaldo'mun hayatını karartan o korkunç sakatlık olmasa bilmiyorum neler olurdu. gerçi juventus'un ve milan'ın sahtekarlıklarını vieri ile ronaldo bile durduramayabilirdi.

    italya ve serie a'ya duyduğum sempatiden tamamen bağımsız olarak christian vieri'ye çok büyük bir saygı ve sevgi duymaktayım. şimdilerde keyfe keder, siki taşağına denk yaşıyormuş. paparaziler mütemadiyen yakalıyormuş. yakışır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın