• 1514
    göksenin köksal, engin atsür ve cenk akyol dışındaki oyuncular hep belli bir performansın üstünde oynuyorlar. vasatın altında düştükleri maç sayısı sezonda 3'ü geçmiyor.
    başta saydığım 3 oyuncunun performansları ise hep dalgalı. maç öncesinde nasıl bir performans gösterecekleri kesitirilmiyor. bazen çok iyi oynuyorlar bazen çok kötü. bazen orta bazen idare eder. belli standartı yakalamış oyuncular değil.
    bu oyuncular bu sezon belli bir istikrarı yakaladıkları takdirde bu takım hedeflerine ulaşır. bunda asla zorlanmaz. çünkü bu 3 oyuncu benchten gelecekler ve verecekleri her katkı ekstra olacak. bu 3 oyuncu dışındaki oyuncular pozisyonlarında ya en iyileri yada en iyi 3 isimden birisi. * bu oyuncular her zaman görevleri yapacaklar ama bazı maçlarda kenardan desteğe ihtiyaç duyacaklar. burada bu 3 oyuncu kaderimizi belirleyecekler.

    göksenin ergin hocayla daha skorer bir oyuncuya dönüşebilir. ergin hoca onun için bir şans. sayı attıkça özgüveni yerine gelecektir. aynı şey cenk için de geçerli. cenk tutturduğu zaman çok iyi üçlük atan bir oyuncu. engin ise ergin'in hocanın özel isteğiyle alınmış bir oyuncu. ne vereceğini göreceğiz.

    bahsedildiği gibi arroyo ve izzet gelirse bu takımın niye euroleague'de olmadığı için kendi kendimi yer bitiririm. top 8 garanti, final four için güçlü adaylardan birisi olurduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın