• 1339
    taraflı duruş tarifini yeniden yazmaya çalışan sözde spor oluşumu!

    29 eylül 2012 kasımpaşa fenerbahçe maçı sonrası attıkları başlık: "fener ışık vermiyor" maçın sonucu 2-0 bitmiş, kasımpaşa maçı almış ama sanırsın ki maç 0-0 bitmiş ya da fenerbahçe 1-0 zar zor yenmiş.

    28 eylül 2012 orduspor galatasaray maçı sonrası attıkları başlık: "cim bom'u 'eski'leri yıktı!" bu maçın sonucu da 2-0 bitti ve orduspor kazandı. sanırsın ki; orduspor 3-0 veya 4-0 yendi, galatasaray perişan bir halde, lig sonuncusu falan, ligler bitiyor, bu galibiyete öyle ihtiyacımız var ki... başlığın sonundaki ünlem işaretine de dikkat. "yıktı!"

    fenerbahçe maçı sonrası bir de ligtv başlıklarına baktım; "işte fener'i yıkan goller" * "aradığınız f.bahçe'ye ulaşılamıyor"

    ntvspor yetkilisi sevimli fenerbahçe fanatikleri; ulan arkadaş az dürüst olun, kime neye hizmet ediyorsunuz? açık açık tarafınızı belli edin ya da ekranınızın bir köşesine fener logosu koyun da tam olsun. böyle iyimser iyimser kime şirin görünüyorsunuz? sert bir başlık atsanız aziz amcanız sizi işinizden mi edecek. yoksa volkan abiniz sizi evinizden mi aldıracak?

    kendi takımları yenilince "ışık vermiyor", galatasaray yenilince auvvvvvvvv

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın