• 13
    ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

    maça hızlı başlayan taraf arsenal olmasına rağmen, ilk golü bulan chelsea oyunu soğuttu ve uzun bir süre istediği gibi devam ettirdi. hatta maçı 2-0 yapıp belki de kopartabilecekken torres fırsatı değerlendiremedi.

    ilk gol bir duran toptan geldi, bu golde hem koscielny'nin hem de arsenal kalecisinin hatası var. koscielny torres'i tutacagım derken topa bir sn bile olsun bakmadı ve torres koscielny'nin arkasından ağları buldu. kaleci de açılsa rahat alabilirdi o da çizgide bekleyerek gole izin verdi denebilir.

    arsenal'da 15. dk civarında diaby sakatlanıp oyundan çıktı ve yerine chamberlain girdi. ramsey ortaya, chamberlain ise sağ kanada geçti. ilk yarının son 15 dakikasında tekrar kurulan arsenal baskısı ve tempolu oyununda da en önemli etken chamberlain. sağ kanatta sürekli boşa kaçıyor ve sert ortalarla chelsea defansını rahatsız ediyordu, nitekim de gol bu şekilde geldi.

    arsenal'ın hızlı temposunu izlemek gerçekten zevk veriyor, chelsea'de ise pek bir hareket yok, hazard ve mata saman alevi gibi parlıyor ve sönüyorlar. chelsea arsenal'ın hızlı temposuna uyarsa güzel bir ikinci yarı izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın