aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Metin Kurt
Mevki:Sağ Kanat
Doğum:15.03.1948
Ölüm:24.08.2012 (64)
Uyruk:Türkiye
  • 79
    iyi bir taraftar olduğumu düşünüyor(du)m. ta ki metin kurt gibi bir futbolcuyu öğrenene kadar. taraftarı olduğum takımın hiç bir maçını kaçırmam. her haberini takip ederim. kulübe katkı olsun diye elimden geldiğince lisans ürünlerden alırım. ta ki metin kurt'un ölümünü duyduktan sonra. yaşım gereği o dönemin futbolcularından birkaçını biliyorum. bunlar da metin oktay, gökmen özdenak ve daha öncesine gidecek olursak turgay şeren'di. yani bir elin parmağını geçmeyecek kadardı. haberlerde gördüğümde babama sordum. baba bu metin kurt kimdir, mevkisi neydi diye? ve babamın cevabı şu oldu:

    - haa çizgi metin'i soruyorsun sen? iyi adamdı, futbolcuların adam gibi adam olanlarındandı. siyasiydi, hakkını arardı, iyi oyuncuydu.

    dedi ve sustu. ve birazcık araştırma yaptıktan sonra böyle bir adamın bir dönem galatasaray'da oynamasından bir kez daha gurur duydum. ve utandım, zoruma gitti. nasıl olur da "o"nu bilmem diye. henüz gerçek bir taraftar olamadığıma karar verdim. affet çizgi metin. ve son olarak da " metin kurt gibi yalnızız ceza sahasında. "

    http://www.youtube.com/watch?v=neske2v1nvg

    ne güzel.. ne güzel..
App Store'dan indirin Google Play'den alın