• 77
    işin açıkçası 3 temmuzdan beri içinde bulundukları bu sıkıntılı süreçte * yönetim tarafından maddi manevi destek verilip organize edilmiş ve olabilecek eleştiri ve sataşmaları her ne şekilde olursa olsun bertaraf edip, taraftarı galeyana getirmek adına kurulan maaşlı taraftar şeysi. * yönetim tarafından desteklenmelerini kurulduklarında kulübün resmi sitesinden yaptıkları şu duyuru doğruluyor;

    --- alıntı ---

    dünya fenerbahçeliler günü 19.07’de aramıza katılan, fenerbahçelilerin yeni buluşma noktalarından biri olması beklenen www.12numara.org ’a ’hoş geldin’ diyor; yayın hayatında kendilerine başarılar diliyoruz.

    fenerbahçe spor kulübü

    http://www.fenerbahce.org/....asp?ContentID=25308

    --- alıntı ---

    kaldı ki metin şen tarafından kurulmuş olan antu.com'a dair muhalefetleri de bunun açık göstergesi. takipçi sayısı açısından 1 sene içinde nasıl bu kadar büyüyüp gelişmesi ise tamamen bir hileden ibarettir. sitenin başında olan ergen kişisinin semih şentürk'e olan yakınlığından semih'e 200000 takipçili hesap alınıp ismi değiştirilerek 12numara org yapılmıştır.

    gelelim twitlerine her denk geldiğinizde kısmen sinirlendiğiniz, çoğunlukla da bi tarafınızı açıp güldüğünüz şeyleri yazan insan evladına. * twitter hesabının başında oturup akşama kadar kendisini tatmin edip ergence twitler atan adam bir dönemler antu.com da görev yapmış * * mehmet alakuş imiş.

    https://twitter.com/...237504/photo/1/large *

    https://plus.google.com/...37095630192636/posts

    peki kimmiş bu mehmet alakuş.

    --- alıntı ---

    yıllarca semih şentürk'ün "yanında dolanmasının" karşılığını almış, daha sonra 12 numara taraftar grubunu, yönetimin maddi ve manevi desteğini alarak kurmuştur. o destek hala devam etmektedir. söz konusu twitter hesabı ise semih şentürk'ün hesabıdır. tek dertleri kendilerine maaş veren kişilerinin iktidarını korumak, olası eleştirileri bertaraf etmektir. ama bu devran böyle sürmeyecek! elbet takke düşüp o kel görünecek.

    * *

    --- alıntı ---

    ez cümle siz siz olun bu arkadaşların attığı twitlerle gaza gelip cevap verme tenezzülünde bulunmayın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın