• 112
    arkadaşlar zaten söylemiş bu sporu kız tavlama amacıyla yapan varsa yapmasın. zaten bu düşüncede olan biri ilk çalışmayı yaptıktan sonra laktik asit kaynaklı ağrı ve acıyı sonraki günlerde hissettiğinde kendiliğinden vazgeçiyor. bu sporu destekleyici spor olarak yapmanızda fayda. kondisyon denen şeye sahip olmanızda acaip bir etkisi oluyor ki bunun zamanla vücudunuzdaki fiziksel sonuçlarını da fark edebiliyorsunuz.

    evet bu spor bir müsabık gibi değil de rutin şekilde yapan insanların özgüveni, karizması ya da havasında olumlu şeyler olmaktadır, ama her zaman olumlu mu gelin bakalım. (müsabıklarda böyle olmuyor demiyorum aman dikkat.)

    kendimden bir örnek vermek gerekirse, o zamanlar single, amiyane tabirle sap olduğum dönemler çok yakın bir kız arkadaşım şöyle demişti. "dışardan bir kız seni görünce oldukça havalı, karizmatik ve hatta kendini beğenmiş ve iddialı olarak görüyordur. zaten normal şartlarda ilk hamleyi erkeklerden bekleyen türk kızı sana çok zor adım atar. öyle biri olmadığını ben biliyorum çünkü tanıyorum seni ama giyiminin fit vücut falan sana olumsuz dönebilir burada" demişti.

    bunu daha sonra başka kız arkadaşlarıma özellikle sordum, benzer cevaplar geldi. yani demek istediğim, bu sporu yaparsanız bir şekilde dikkat çekiyorsunuz gerisi size kalmış. yukarıda da söylenmiş aslında brad pitt gibi vucudun da olsa yeterince paran ve ondan da önemlisi çenen yoksa işin zor. bunlar yok mu, al o zaman o yerdeki 5 kg'lik dumbbell'i ve çalışmaya başla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın