resim
Arthur Antunes Coimbra
Görev:Danışman
Takım:Kashima Antlers
Yaş:71
Uyruk:Brezilya
  • 36
    bu gün gelse* eldeki kadro ile fenerbahçe için çok iyi şeyler yapacağına inandığım teknik adam. ha o zaman da pek beğenmezdim ama en azından futbolu kişiliksiz değildi. sahada fenerbahçe var diyebiliyordunuz. çok net aykut'la bu sezon fenerbahçe bize rakip olamaz. tabiki legal bir ligde. bize en çok yaklaşabilecek takım bursaspor olur. bu gidişle gerçekten sezonun 2. yarısının ortasında türkiye tarihinde ilk kez lig şampiyonluk yarışı açısından bitebilir.

    fenerbahçe'yi bu yarışın içinde tutabilecek iki teknik adam biliyorum. birincisi lucescu ki o kesinkes son haftalara kadar dayanır, biri de tam kestirememekle birlikte zico. 4-2-3-1'de cristian, meireless, alex göbeğini en güzel yerleştirecek teknik adamdır. david'den korkmayıp orta saha yarattığına göre bu kadroyla da sağlam işler yapabilir ki o bölgeyi mehmet topuz gibi yüksek tempolu bir oyuncu ile destekleme imkanına sahip. başka da bir teknik adamın bu sezon gelip eldeki fizik gücü de düşük, moral motivasyonu sıçmış, takım içinde huzursuz futbolculardan oluşan kadro ile lige dayanması gerçekten çok zor.

    aziz yıldırım tükürdüğünü yalayıp bu adamı tekrar geri getirmez ancak eminim ki şu önümüzdeki kasımpaşa, mönschengladbach, beşiktaş, bursaspor sürecini* aykut'un atlatması zor. umarım avrupa'da kazanırlar ama ligde minimum 2 defa puan kaybı yaşarlar diye düşünüyorum. sonrasında geçen sezon fenerbahçe için ne kadar özel bir duruş sergilemiş olsa da aykut'un zaten yarıştan kopma noktasına gelecek takımın başında kalmaya devam etmesi imkansız gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın