resim
Ümit Özat
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 113
    söylediklerinde çok fazla yanlışlık payı yok. allah aşkına söyleyin bana hayatınızda kaç tane futboldan anlayan, doğru dürüst bir futbol bilgisiyle futbol konuşabilen kadın tanıdınız da bu adamı şimdi cahil, kro falan diye yaftalıyorsunuz? futbolla ilgilenen kadınların büyük bir bölümü facebookta seviyesiz espiriler yapan, takımı derbi galibiyeti kazanınca taraftarlığını hatırlayan, eleştirel yaklaşımı inanılmaz sığ olan, stadı doldurunca saçma sapan tezahüratlar yapan insanlar oluyorlar. belki bazılarınızın etrafında bir iki tane futbol konuşulabilecek bir kadın vardır ve onunla konuşuyordur. ancak ben hayatımda futbol üzerine ciddi ciddi konuşabileceğim bir kadın görmedim, tanımadım. ha goygoy olsun diye konuşurum, geyiğini yaparım o ayrı. ancak ümit özat biraz da mesleği nedeniyle futbola tamamen ciddi bir insan olarak bakıyor olmalı ki kadınlarla ciddi ciddi futbol konuşamayacağının farkında ve bu yüzden konuşmamayı da tercih ediyor.
    ayrıca kendinizi birde bu adamın yerine koyun. teknik direktör olarak bir programa katılmışsınız. bir kadın taraftarın meslektaşınız için sarf ettiği dünyanın en sığ yorumu üzerine bir tartışma dönüyor. bence asıl mide bulandırıcı olan budur. evet aykut kocaman'ın eleştirilecek çok yönü vardır. ancak bir teknik direktör hareketleriyle seyircisine heyecan yaratmak zorunda değildir.
    ha bu yapılan sığ yorumlar, eleştiriler falan sadece kadınlar için de geçerli değil tabii ki. futbola çok sığ bakan erkekler de fazlasıyla var. zaten ümit özat'ın öyle insanları da muhattap aldığını zannetmiyorum. tabii bu lafları televizyonda edince ve hareketlerinin ölçüsünü kaçırınca kendi kendini kötü duruma düşürüyorsun. cahil, kro gibi yaftalar yiyorsun maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın