resim
Ümit Özat
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 102
    cinsiyet ayrımcılığı yaptığı bir gerçektir fakat ülkemizdeki seyircisiz oynamaya getirilen kadın ve çocukların maça gitmesi durumundan sonra ortaya çıkan görüntüler itibariyle haklı olduğu noktalar vardır. elbette kadınların tamamı için söyenebilecek bir söz değil bu fakat genel olarak futbol erkeklerin zihin ve fiziksel yapısına uygun bir oyundur ve erkeklerin yoğun olarak ilgi gösterdikleri bir spor türüdür.

    ha ümit özat nasıl bir karaktere sahiptir bunu araştırdığınız zaman az çok fikir edinebilirsiniz. şahsen ümit özat benim ankara'da okuduğum orta okuldan mezundur ve o çevreyi bildiğim kadarıyla hakkında biraz olsun fikir sahibi olabiliyorum ama bu onu bu konuda tamamen haksız yapmaz. bilhassa fenerbahçe kadın taraftar profiline baktığımız zaman ne demek istediğim gayet iyi anlaşılabilir.

    not : konuyla alakalı olarak bana düzeltmede bulunan yahut küfür içerikli dm atacaklara şimdiden cevap vermeyeceğimi belirtmek istiyorum. ne demek istediğimi iyi algılayıp sonrasında konuşmak isteyenlerle sabaha kadar konuşabilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın